U bent hier: Winkel>Deco Home Nieuws>Deco Home Gorkum Sikkens dealer

Deco Home Gorkum Sikkens dealer

Vandaag stonden we in de krant

Deco Home verkoopt nu Sikkens

Verfspecialist van Gorinchem en omstreken

[GORINCHEM] Deco Home Gorkum is sinds kort officieel dealer van Sikkens verf. Naast dit toonaangevende merk verkoopt de zaak de producten van Sigma en Boonstoppel. ,,Door de uitbreiding van ons assortiment mogen wij ons nu met trots de verfspecialist van Gorinchem en omstreken noemen”, vertelt eigenaar Kees Eikelboom. ,,Graag wil ik erop wijzen dat wij de klant het schilderwerk graag uit handen nemen.”

,,Met Sikkens hebben wij een groot Nederlands verfmerk in huis gehaald. Deze fabrikant maakt al 225 jaar verven van topkwaliteit”, vertelt Kees. ,,Sikkens verf geeft aan een woning een langdurig fraaie uitstraling. In combinatie met ons vakkundig advies vormt dit de basis voor een mooier en kleurrijker Gorinchem. ,,Wij verzorgen voor onze klanten desgewenst het binnen- en buitenschilder. Eerst wordt de situatie ter plaatse in beeld gebracht, waarna een offerte op maat wordt gemaakt. Of het nu gaat om een moeilijk bereikbare dakkapel of de gehele woning. Ik ga met veel plezier aan de slag. Hetzelfde geldt voor onze schilder Jacco, die sinds een half jaar in dienst is. De klant kan er ook voor kiezen om het schilderwerk zelf uit te voeren. In dat geval ontvangt hij een uitgebreide werkinstructie, inclusief een advies met betrekking tot de te gebruiken producten. In de maanden mei en juni geven wij maar liefst 20 procent korting op alle buitenlakken van Sikkens, Sigma en Boonstoppel.”

Daarnaast is Deco Home Gorcum hét adres voor mensen die hun woning (opnieuw) willen stofferen. De winkel biedt plaats aan de voorjaarscollecties, waarin de kleur grijs nog steeds een belangrijke plaats inneemt en wordt gecombineerd met petrol, mintgroen en pasteltinten. ,,De nieuwe jaloezieëncollectie van ons huismerk mag er zijn”, aldus Kees. ,,Wij zijn de enige zaak in Gorinchem die stoffen vlinderjaloezieën verkoopt. Eveneens nieuw in de collectie zijn de exclusieve gordijnstoffen van Nya Nordiska, die in een modern interieur heel goed tot hun recht komen. Topper op het gebied van vast tapijt is de luxe collectie van Besouw, prachtig van kwaliteit en kleurstelling.”

Heel fraai en bijzonder kleurrijk is de collectie behang. Kees vertelt: ,,Wij hebben maar liefst 200 behangboeken, waarin naast de prijzen per rol ook de prijzen inclusief plakken vermeld staan. Wij hebben de beschikking over een brede en een smalle plakmachine met behulp waarvan wij heel snel en netjes kunnen behangen. Gloednieuw is de stoffen wandbekleding met een breedte van 130 centimeter, die is voorzien van een rug van behangpapier. Fabrikant is Dutch Wall Textile Co. in Amsterdam. De bekleding is in verschillende materialen verkrijgbaar, waaronder linnen, zijde, leder, velours en ribstof. Dit geeft sfeer en warmte aan het interieur.“

Deco Home Gorcum verkoopt en plaatst sinds een jaar binnen- en buitendeuren van het merk Austria. Zie voor het complete aanbod www.deuren.nl. Het adres van Deco Home Gorkum is Piazza Center 91. Zie voor uitgebreide informatie de website www.decohomegorkum.nl.

 • Openingstijden

  Opmerkingen:

  Op afspraak komen wij uiteraard ook graag bij u thuis langs.

 • Deco Home Gorkum

  Dr.H.B. Wiardi Beckmanplein 61
  4207 NA Gorinchem
  Telefoon 0183510404
  Fax geen
  E-mail info@decohomegorkum.nl

BACK TO TOP